Yoga lessen

YOGA BIJ SURYA

voorbeeld-108Bij Surya worden meerdere Yogavormen gegeven door verschillende docenten.
In alle lessen komen asana’s, prānayāma en meditatie aan bod. Naast de verschillende soorten aan Yoga heeft ook iedere docent weer haar eigen stijl.
Je bent van harte welkom om dat te komen ervaren tijdens een proefles.
De kosten voor een proefles bedragen € 5.

Yoga betekent verbinding
Yoga is een eeuwenoude filosofie, die ons tot op de dag van vandaag inspireert en uitnodigt om het beste uit onszelf te halen. Of je nu yoga wilt doen voor de ontspanning, voor een gezond en krachtig lichaam, voor meer energie, of omdat je een uurtje in de week even tijd voor jezelf wilt nemen. Je kunt bijna elke dag terecht voor yogalessen.

De verschillende Yogastijlen & docenten

  • Vrijdag
    Hatha Yoga                                     Harriette      ochtend
    Sivananda Yoga                               Harriette     ochtend

DYNAMISCHE HATHA YOGA
Bij deze lessen staat de beweging centraal, waarbij er aandacht is voor zowel lichaam als geest. Er wordt gewerkt aan flexibiliteit en kracht, door de oefeningen met aandacht te doen, wordt het lichaamsbewustzijn vergroot en komen gedachten tot rust.

SIVANANDA YOGA
Bij Sivananda Yoga doe je een vaste reeks oefeningen waarop gevarieerd wordt, geschikt voor de gevorderde beoefenaar. De les bestaat uit ademhalingsoefeningen (kapalbhati en anulom vilom), de zonnegroet (Surya Namaskar), het langer aanhouden van asana’s met veel ruimte voor ontspanning tussendoor.

Aanmelden
Om je aan te melden kun je contact opnemen met de docent van uw keuze. Je wordt vaste cursist bij deze docent. Mocht je een keer verhinderd zijn, dan kan de les indien mogelijk worden ingehaald bij één van de andere docenten. Neem wel altijd van tevoren contact op met de betreffende docent of er plek is. Voel je vrij om eerst een proefles te komen volgen, stuur wel een mailtje voor aanmelding!

De Docenten:

Harriette Laurijsen

vrijdagochtend

yogayet@gmail.com

yogayet.nl

06 451 588 84