Een veelzijdig centrum voor lichaam en geest

U vindt Gezondheidscentrum Surya aan de Professor Molkenboerstraat 30a in Nijmegen.

Surya is een plek waar behandelingen en cursussen onder één dak plaatsvinden. Een veelzijdig centrum dus, waar diverse behandelingen mogelijk zijn: pedicure, acupunctuur, integrale massage, ayurveda, schoonheidsbehandeling en Praktijk voor verlies, rouw en qigong.

U kunt bij ons terecht voor verschillende massagevormen: Ayurvedische, klassieke, bindweefsel-, derma-/podo-segmentale, ontspannings- of gezichtsmassage. Weet u niet welke massagevorm het beste aansluit bij uw wensen? Neemt u dan gerust contact op met de receptie.

Er is bij onze receptie ook een sfeervolle winkel.
In de winkel wordt u verrast met mooie cadeautjes voor een kleine prijs. Van kaarten en notebooks, servies, natuurlijke zeep, wierook, yogi-thee tot kussens en plaids.

Professionals met een eigen specialisme

Wij zijn een enthousiast team professionals met een eigen specialisme. Rust en aandacht is belangrijk: wij nemen de tijd voor onze cliënten. Ieder van ons werkt vanuit een holistische visie. We gaan ervan uit dat lichaam, geest en ziel één zijn.

Onze behandelaars zijn aangesloten bij verschillende beroeps-/brancheverenigingen, waardoor de meeste zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Voor meer uitgebreide informatie over de verschillende behandelaars/docenten verwijzen wij u ook graag naar onze afzonderlijke websites.

Regulier en complementair

Het doel van Surya is om een gezondheidscentrum te zijn waar de mensen op een vakkundige manier behandeld worden. Reguliere en complementaire geneeskunde vullen elkaar goed aan. Wederzijds vertrouwen en kwaliteit vormen de basis voor een goede samenwerking.

Zon

Sinds oktober 2001 is de naam Surya geïntroduceerd. Surya betekent letterlijk “zon” en staat voor licht en warmte, natuurlijke energie, levensenergie. En dat is ook waar wij mee werken en waar wij voor staan!