Schoonheidssalon

Onze schoonheidsspecialisten Sandra Schoute en Fanny Borgers hebben op een inspirerende manier vorm weten te geven aan hun gezamenlijke praktijk in het gezondheidscentrum.

Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en zullen op een professionele manier advies en een behandeling geven. De informele en rustgevende sfeer in het centrum draagt ertoe bij dat u zich op uw gemak kunt voelen en u uiteindelijk met een goed gevoel naar huis gaat.

voorbeeld-59voorbeeld-54voorbeeld-62
Natuurlijke producten

Wij vinden uw verzorging heel erg belangrijk! En wat daarin voor ons het verschil maakt is het werken met duurzame producten.

Daarom werken wij  met het merk Comfortzone.

Een merk met de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong, resultaatgerichte en duurzame huidverzorging. Zonder het gebruik van dierlijke bijproducten, siliconen, minerale oliën, parabenen, kustmatige kleurstoffen en SLS.

En daar worden wij blij van!

Een behandeling met de producten van Comfort Zone bestaat niet alleen uit het aanbrengen van de producten. Ontspanning, in de vorm van verschillende massagetechnieken, zijn een belangrijk onderdeel van alle Comfort Zone behandelingen.

Wij hebben diverse behandelingen samengesteld waarin huidverbetering en ontspanning centraal staan.

Make-up van Jane Iredale bevelen wij aan omdat deze gemaakt wordt op basis van natuurlijke mineralen. Ook aanbevolen door de skin cancer foundation.

Kijk rustig op onze website’s voor meer informatie , of bel 024-360 0396.

Fanny Borgers

website: fanny-schoonheid.nl

telefoon: 024 360 03 96

Sandra Schoute

mail: info@skincaresandra.nl

website: skincaresandra.nl

telefoon: 06 512 225 79