Praktijk voor verlies, rouw en qigong

Bij José Bosman-Roots, is er aandacht voor verandering en verlies. Roots gaat over de basis en welke weg afgelegd is. Daarbij hoort ook wat er nodig is om persoonlijk en professioneel nog verder te wortelen, te groeien en te ontwikkelen. Ieder op zijn of haar eigen tempo. De eigen basis is het uitgangspunt om in het hier en nu op te bouwen.
Het verliezen van iets wat je dierbaar is, zoals een persoon, relatie, werk, gezondheid of een thuis, maakt dat je wereld er ineens anders uit kan zien. Daarnaast kunnen ogenschijnlijk kleine gebeurtenissen of veranderingen een trigger zijn om oud verlies weer naar boven te laten komen.
Ieders proces is uniek. Soms is het prettig als iemand even met je meeloopt hierin en jou het begrip, de ruimte en erkenning geeft die je nodig hebt, zodat je de draad van het leven weer kunt oppakken met de handvatten die voor jou passen. Daarvoor kun je terecht bij José Bosman-Roots.
De eigen authenticiteit is het uitgangspunt van het contact, alles wat je tegen bent gekomen op je weg draag je op een bepaalde manier met je mee. We onderzoeken samen wat je nodig hebt om je draagkracht nog verder neer te zetten en balans te gaan voelen. Ik werk met verschillende methodieken zoals de presentiebenadering, systemisch werk, opstellingen, lijfwerk en regressiewerk. Daarnaast ben ik chineng qigong instructeur.

Aandacht hebben voor wat er écht is, wat er toe doet. Samen stil staan, kijken en een diepe verbinding leggen. Met de rust, respect en het vertrouwen dat dit verdient. Dit staat centraal in de manier waarop ik werk.
Je bent van harte welkom!
José is rouwtherapeut, trainer, verliesdeskundige en chineng qigong instructeur.
Voor het huidige aanbod en voor meer informatie:

  • mail: info@josebosman.nl
  • website: josebosman.nl
  • telefoon: 024 675 8088

Beroepsvereniging: de NFG en aangesloten bij de RBCZ

“Mijn verlieservaringen hebben mij een rijker mens gemaakt.
Het leven en de liefde omarmend loop ik mijn pad en ontmoet.”