Pedicure

Margot Leydens werkt sinds 2010 als pedicure in Gezondheidscentrum Surya.
Zij heeft daarvoor meer dan 20 jaar gewerkt als verpleegkundige in het ziekenhuis op de afdeling Oncologie. Haar passie was en is het runnen van een pedicuresalon binnen een grotere organisatie met meer collega’s. Dit heeft zij gevonden in het huidige gezondheidscentrum.

Margot heeft zich na de pedicure opleiding gespecialiseerd in de diabetische voet. En op dit moment verdiept zij zich in een ander specialisme: zij is begonnen met een opleiding oncologische voetverzorging.

pedicure_1_aangepast3333pedicure_images_aangepastAls gediplomeerd pedicure verzorgt zij uw voeten en behandelt zij alle voorkomende voetproblemen, zoals ingroeiende nagels of andere nagelaandoeningen, likdoorns, overtollig eelt en kloven. Zij werkt hierbij met een pedicuremotor met spraytechniek. Met deze techniek wordt de huid gekoeld door een speciale vloeistof, waardoor het frezen van de huid pijnloos is. Ook voor het lakken van uw teennagels kunt u bij Margot terecht.

Handen en voeten

Naast voetverzorging biedt Margot ook de mogelijkheid uw handen de nodige aandacht te geven: het polijsten van uw nagels, de nagelriemen verzorgen, uw nagels in vorm brengen, een handmassage. En om het compleet te maken ook deze nagels mooi gelakt.

Ook kunt u kiezen voor een paraffinebehandeling voor uw voeten en handen. Dit is een crèmebehandeling waar warme paraffine overheen gaat. Door de warmte van de paraffine trekt de crème diep in de huid, waarna uw handen en voeten weer zijdezacht aanvoelen.

Margot is aangesloten bij de branchevereniging Provoet en werkt volgens de code van de voetverzorger. In deze code staan wettelijke eisen en branchenormen met betrekking tot hygiëne, arbo en milieu.

Margot Leydens

  • mail: mleydens@gmail.com
  • website: yourfeet.nl
  • telefoon: 024 360 03 96
  • brancheorganisatie: ProVoet

Wanneer u zich realiseert hoeveel kilometers u in uw leven door uw voeten wordt gedragen, begrijpt u ook dat uw voeten wel wat extra aandacht verdienen. Als gediplomeerd pedicure verzorg ik uw voeten en behandel ik alle voorkomende voetproblemen.